Over Lindsey B

honden foto van Lindsey B Hallo, ik ben Lindsey en ben echt een hondenliefhebber. Zelf ben ik eigenaar van Tesli, een gesteriliseerde teef van 5 jaar. Tesli Is een kruising tussen een Jack russell Terrier en een bull terriër. Voor een terriër is ze echt heel rustig en kalm. Af en toe heeft ze haar momentje en rent ze rondjes door de hele huiskamer. Voorderest is ze dol op de zon en kan er uren liggen.

Zelf doe ik de opleiding paraveterinair dierenartsassistente. Super leuke opleiding! Door mijn stages ben ik ook veel in contact gekomen met husky's. Van super loyale husky's tot onbehandelbare husky's. Ik vind husky's een hele uitdaging en wil in de toekomst misschien wel een husky kennel! 

Tegen die tijd blijf ik lekker leren en lekker trainingen volgen met Tesli. Tesli is erg goed in agility. Soms is ze zo snel dat ik haar bijna niet meer kan bijhouden!

Voor vragen over mij, mijn opleiding, husky's of dergelijke, stuur gerust een berichtje!

Lindsey

Krabbels aan Lindsey B

honden page profiel melosssmelosss schreef om 27 juni om 21:59
Wat een mooi hondje, ze lijkt echt precies op mijn Jack Russell van vroeger!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef om 05 juni om 16:21
welkom lindsey.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Lindsey B heeft 90 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Lindsey B zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Lindsey B was voor het laatst online 6 jaar, 6 maanden, 4 weken, 17 uur, 6 minuten, 22 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^